PDI Romania

PDI Romania este un site ce se adreseaza posesorilor de navigatoare GPS. Aici ti se ofera actualizari ale punctelor de interes si ale radarelor fixe si camerelor de supraveghere din Romania si Europa. Prin intermediul forumului disponibil si tu poti contribui la aceste actualizari, semnaland aparitia unui astfel de punct. Fie ca ai navigatorul IGO My Way 2006+, MioMap sau Tom Tom, ti se explica intr-un mod simplu modalitatea de actualizare.

Mult succes, PDI Romania, si la mai multe actualizari!

Reclame

3 răspunsuri

 1. da,dar ai zis ca ii intrebi cu punctele acelea de interes (POI),ca ai vazut ca intra aiurea.acum ca le-ai facut reclama,nu ca nu ar merita,poate ne si spune cum facem,sa nu mai apara toate la personale.
  si pentru ca nu ti-am zis pana acum,bun venit in blogosfera!

 2. Ai dreptate! Cu punctele de interes e o problema. La convertirea fisierului IGO.kml din format ASC cu ajutorul executabilului IGO_POI.exe, cand selectezi fisierul ASC (de ex. SPITAL sau CLINICA), ii alegi si iconul H.
  Ulterior, dupa crearea noului fisier actualizat IGO.db, respectivele puncte actualizate nu le regasesti in folderul cu simbolul H (Urgenta Guvern), ci in folderul Puncte de Interes Personale (POI pers), doar ca pe harta, cand alegi un spital din lista respectiva, grafic va aparea cu iconul H. Este intr-adevar un neajuns.
  O sa intreb la cei de la PDI Romania sa ne lamureasca si revin.

  Multumesc de incurajari!

 3. Am primit rapunsul de la PDI Romania: „Toate PDI-urile incarcate in iGO.db ajung in PDI Personale. Asa este facut iGO 2006. Nu se pot incarca in alt loc.” Celelalte foldere PDI pot fi modificate doar de cei care au creat harta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: